Galaxy Swim & Spa NOU 2024

Galaxy Swim &SPA este amplasat într-o locație superbă la malul mării, în incinta Galaxy Water Park, unde marea unește sportul, apa și răsfățul simțurilor.

Piscină interioară semiolimpică (4 culoare cu o lățime de 2,5m și o lungime de 25m, având o adăncime de 1,60m) este alimentată cu apă de mare și întreținută cu clor natural obținut prin electroliză. Aceasta adresându-se atât iubitorilor înotului, cât și pentru oaspeții ce caută relaxare și liniște sau terapii personalizate.

SPA & Wellness cuprinde o baie de aburi și saună finlandeză, ambele oferind o evadare senzorială, promovând relaxarea și detoxifierea, dar și un Vichy Shower pentru masaj energizant, exfoliere sau procedură de hammam stilizat.

Cabinete masaj pentru masaj postural pe pat cu role de jad, masaj de relaxare, muscle relief, masaj terapeutic deep relief, head,neck&back, drenaj limfatic, masaj anticelulitic.

Sala de cardio fitness, adaptată doamnelor, îmbină eleganța cu eficacitatea. De la clasicele aparate de fitness, trecând prin antrenamente personalizate sau discipline precum Pilates Reformer, până la clase de aerobic, la noi oaspeții găsesc toate uneltele necesare pentru a recupera forma fizică și a întreține tonusul muscular. Oaspeții acumulează energie pozitivă privind marea într-un spațiu creat special pentru ei.

Meniu