Hotel Delta

Situat în stațiunea Jupiter, la doar 100 de metri de plajă, Hotelul Delta este întotdeauna alegerea perfectă pentru un sejur de poveste, indiferent dacă veniți la mare în vacanță, la evenimente sau întâlniri de afaceri. Cu o capacitate de cazare de 313 de camere, hotelul oferă servicii diversificate și de calitate, care îl recomandă și îl situează în topul unităților hoteliere din stațiune și de pe litoralul românesc.

La Hotel Delta Jupiter, oaspetele este principala noastră preocupare. De aceea, personalul nostru este atent instruit și selecționat astfel încât sejurul la mare să devină o experiență plăcută pentru fiecare. Fie că optezi pentru barurile, terasele, restaurantele, serviciile de agrement dedicate exclusiv copiilor sau programele de divertisment oferite de complexul nostru hotelier, calitatea rămâne cuvântul cheie.

Restaurante şi baruri

Restaurant Delta

Preparate diversificate și produse de calitate, pizza pe vatră, rețete neașteptat de gustoase și petreceri în fiecare seară.

Cucina Italiana

Cucina Italiana este perfectă pentru un prânz răcoros după o dimineață de plajă sau pentru o cină romantică și gustoasă.

Fish&Grill

Un restaurant cu specialități de carne și pește de captură la grătar, în acorduri de muzică live, jazz și cafe concert la câțiva metri de firul apei.

Atracţii

Teatrul de vară Jupiter vă oferă spectacole de teatru şi concerte senzaţionale la malul mării.

Galaxy Water Park, o sursă infinită de distracţie!

Baby Land Jupiter, cel mai mare loc de joacă indoor şi outdoor de pe litoral.

Parcul de aventură Paradis Land, cel mai mare loc de joacă indoor şi outdoor de pe litoral.

Jurasica Adventure Theme Park, cel mai mare loc de joacă outdoor de pe litoral.

Pentru copii

Copiii au parte de toată atenția noastră, astfel încât concediul familiei tale să fie cu adevărat unul perfect. Prin serviciile și programele de divertisment pentru copii pe care le-am dezvoltat, cei mici pot învăța teatru,magie, dans și se pot distra în locuri special amenajate pentru confortul și siguranța lor.

Evenimente

Vă oferim o configurație perfectă pentru orice tip de eveniment și suntem pregățiti să alegem împreună aranjamentul cel mai potrivit, în funcție de preferințele tale, completat de echipamentul tehnologic disponibil.

Servicii

Alături de confort, intimitate și siguranță, ne asigurăm în permanență ca serviciile noastre să corespundă necesităților tale, iar sejurul pe litoral să devină cu adevărat magic.

Meniu