Camere

Dacă iți dorești cu adevărat un sejur nemaipomenit, atunci nu ezita să iți rezervi o cameră la Hotel Delta Jupiter! Hotelul dispune de 190 camere cu pat dublu, 84 camere cu două paturi, 34 camere duble family și 5 apartamente.  Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu duș, balcoane mobilate.

Alături de confort, intimitate și siguranță iți oferim următoarele facilități și dotări: frigo-bar, aer condiționat reglabil individual, televiziune prin cablu, telefon direct internațional, depozit de valori la recepție, internet wifi gratuit.

Toate camerele din hotel oferă dotările de mai jos.

Internet WiFi gratuit

Balcon

TV cablu

Fotoliu extensibil

Telefon direct

Prosoape

Climatizare

Uscător de păr

Minibar

Articole de toaletă

Seif

Cameră dublă cu fotoliu extensibil

Prevăzute cu un pat matrimonial și un fotoliu extensibil sunt perfecte pentru a acomoda familii cu 1 sau 2 copii. Din confortul balconului puteți admira fie marea, fie piscina sau grădina.

Cameră dublă matrimonială

Camerele duble matrimoniale sunt concepute pentru a spori confortul oaspeților noștri cu un design modern și prietenos. Mocheta aleasă cu grijă, culorile calde ale mobilierului și ale accesoriilor conferă camerelor o atmosferă intimă și familială. Având în componență un pat matrimonial și un pat suplimentar fix, sunt perfecte pentru a acomoda familii cu 1 sau 2 copii.

Cameră dublă Family

Fiind poziționate la parterul hotelului, spațioase și luminoase, camerele duble family sunt prevăzute cu terase private amenajate în stil natural. Camerele family sunt dotate cu un pat matrimonial și 2 paturi supraetajate de 1 persoană, fiind special concepute pentru familii cu 2 copii cu vârsta de peste 7 ani.

Apartament

Apartamentele, calde și primitoare, sunt compuse din două camere spațioase: un living cu canapea extensibilă și un dormitor cu pat matrimonial, separate de o ușă intermediară. Spațiul de cazare, acomodează cu ușurință maxim 4 adulți.

Meniu