Restaurante şi baruri Poseidon

Restaurant Poseidon

Savurează fiecare preparat al bufetului Premium All Inclusive servit într-o ambianță rafinată, în culori marine. Potrivit pentru orice gust, restaurantul nostru oferă o amplă varietate culinară, produse de optimă calitate, meniuri diversificate zilnic, o gamă bogată de băuturi alcoolice din import precum și divertisment seară de seară, cu trupă live (pentru cunoscători), trupe de dansatori și divertisment. Nu în ultimul rând, poți servi o Pizza delicioasă gătită în cuptor cu lemne după rețetele originale italienești!

Pentru cei mai romantici recomandăm servirea cinei pe terasa superbă cu vedere spre mare!

Program: Mic dejun: 7:30-9:30, Gustare: 10:00-11:30, Prânz: 12:30-15:00, Gustare: 16:30-18:00, Cină: 19:00-21:30

Gustarea de dimineață se compune din următoarele produse: fructe, patiserie dulce și sărată, chec, varietate de iaurturi etc.

Gustarea de după-amiază se compune din urmatoarele produse: fructe, înghețată și unul sau mai multe dintre următoarele produse: pizza, focaccia, porumb fiert, foeitaj dulce, foietaj sărat, compot de fructe etc.

Bar restaurant Poseidon

Program: Mic dejun: 7:30-9:30, Gustare: 10:00-11:30, Prânz: 12:30-15:00, Gustare: 16:30-18:00, Cină: 19:00-21:30

În timpul programului de masă se pot servi în regim self-service: apă, sucuri naturale și carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/roșu draft, băuturi alcoolice precum whiskey, vodka, vermut alb/roșu, cremă de whiskey, gin, digestiv.

Lobby Bar

Program: 08:00-24:00

Se pot servi în regim self-service: apă, sucuri naturale și carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/roșu draft, băuturi alcoolice precum whiskey, vodka, vermut alb/roșu, cremă de whiskey, gin, digestiv.

Bar piscină Poseidon

Program: 08:00-19:00

În incinta piscinei hotelului, poți savura în regim self-service: apă, sucuri naturale și carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/roșu la pahar.

Bar plajă Poseidon

Program: 08:00-19:00

Se pot servi în regim self-service: apă, sucuri naturale și carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/roșu la pahar.

Raionul de Pește by Cohotels

Îți este poftă de pește proaspăt sau fructe de mare? Recomandarea noastră este o masă la Raionul de Pește by Cohotels. Cele mai bune scoici de pe coasta Mării Negre, borș de pește și saramură ca în Delta Dunării, icre și aperitive gustoase. Toate acestea în acorduri de muzică live, jazz și cafe concert la câțiva metri de firul apei.

Meniu contra cost – 20% reducere pentru turiștii Cohotels
Program: 12:30-23:00
Locație: În incinta Galaxy Water Park

Cucina Italiana

Noul restaurant marca Cohotels, unde valurile mării se întâlnesc cu gusturile bucătăriei mediteraneene. Te invităm să savurezi specialități italienești, preparate după rețete originale cu ingrediente importate direct din Italia, chiar pe malul mării. Cinele vor fi acompaniate de muzică live, alături de instrumentiști de excepție.

O cină inclusă la sejur de minim 7 nopți cu rezervare la recepția hotelului până la ora 11:00 a zilei alese.

Meniu contra cost – 20% reducere pentru turiștii Cohotels
Program: 19:30-23:30
Locație: Plaja Delta

Meniu