Pentru copii

Copiii au parte de toată atenția noastră, astfel încât concediul familiei tale să fie cu adevărat unul perfect. Prin serviciile și programele de divertisment pentru copii pe care le-am dezvoltat, cei mici pot învăța teatru, magie, dans și se pot distra în locuri special amenajate pentru confortul și siguranța lor.

Primul și al 2-lea copil între 0-7 ani cazați în cameră cu doi adulți, beneficiază de gratuitate 100% la cazare și masă, cu pat suplimentar inclus (max. 1/cameră).

Serviciile noastre de divertisment pentru copii sunt diversificate și includ:

Casa cu Povești

Bine ați venit în lumea magică a poveștilor! Special concepută pentru copii, Casa cu Povești poate fi găsită pe scena din Cupola instalată în cadrul complexului CoHotels. Aici au loc zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, susținute de eroi din basme și personaje din desene animate. Pe aceeași scenă vor fi prezentate și programe muzicale, reprezentații de balet și numere de magie cu invitați speciali.

Centrul de Dans și Atitudine

Lasă-l pe cel mic să iși descopere pasiunea pentru dans! Specialiștii noștri oferă ministagii de inițiere în dans și expresie corporală pentru copii. Mai mult, ministagiile vor fi însoțite de cursuri Zumba, atât pentru mamici, cât și pentru copii.

Atelierul de Creație

Atelierul de Creație dezvoltă creativitatea copilului tău prin atelierele de “iscusință” din cadrul complexului Cohotels. Într-un spațiu special amenajat, animatori profesioniști îi vor introduce pe copii în fiecare zi în tainele modelajului, picturii, artei origami. O expoziție va reuni, saptămânal, cele mai reușite creații ale micilor cursați.

Școala de Teatru

Grupul Cohotels oferă un serviciu inedit clienților Hotel Poseidon Jupiter, Hotel Delta Jupiter și Hotel California Cap Aurora. Pentru toți copiii pasionați de actorie, o trupa de profesioniști va susține zilnic cursuri de inițiere în acest univers fascinant. Un spectacol săptămânal, va da ocazia punerii în practică a celor învățate.

Plaja Copiilor Poseidon

O întreagă plajă aparținând grupului Cohotels este amenajată cu tobogane și jucării gonflabile. O echipă de animatori profesioniști se va dedica organizării jocurilor, concursurilor și supravegherii celor mici. Pe lângă amenajările de plajă, special pentru mămici, tătici și bunici vor fi puse la dispoziție jocuri de table și șah, darts și aparate de fitness.

Babyland

Unicul parc de distracții pentru copii din Sudul litoralului, deschis zilnic între 16:30 și 21:00. Aici veți găsi instalate noile modele de tobogane, plase elastice și curse cu obstacole. În fiecare seară, petrecerile tematice și parada personajelor de poveste îi vor avea ca invitați speciali pe Batman, Spiderman, Elsa, Minionii și mai vechii eroi din povestirile cu pirați și indieni.

Grădinița cu program de babysitting

Program zilnic: 9:00-11:30 și 16:30-19:00. Pentru părinții care iși doresc să se bucure de serviciile Hotel Poseidon, fără cei mici, avem soluția ideală. Grup Cohotels oferă serviciul de grădiniță cu program de babysitting, unde copiii sunt atent supravegheați și implicați în activități creative de către personal calificat.

Piscina copiilor

În cadrul piscinei Hotel Poseidon și copiii au distracția asigurată în piscina construită pe măsura lor!

Meniu