Hotel California

Situat la limita dintre stațiunile Cap Aurora și Jupiter, Hotel California este așezat pe o peninsula stâncoasă, unică în peisajul litoralului românesc. Confortul și simplitatea definesc stilul Hotelului California.

Camerele și apartamentele au o cromatică veselă și o vedere absolut spectaculoasă spre Marea Neagră. Oferim servicii personalizate și diversificate oaspeților noștri prețuind fiecare iubitor de mare care ajunge în unitatea noastră hotelieră.

Te așteptăm la Hotel California, un loc în care confortul, atmosfera și serviciile prietenoase iți vor dărui o vacanță minunată!

Camerele duble Twin

Prevăzute cu două paturi alăturate și un fotoliu extensibil, sunt perfecte pentru a acomoda familii cu 1 sau 2 copii. Majoritatea camerelor oferă o vedere superbă asupra mării sau a grădinii și piscinei.

Apartamentele

Apartamentele sunt compuse din două camere spațioase: un living cu canapea extensibilă și un dormitor cu pat matrimonial, separate de o ușa intermediară. Spațiul de cazare acomodează cu ușurință maxim 4 adulți.

Restaurante şi baruri

Restaurant California

Un spaţiu intim şi primitor care beneficiază din plin de locaţia hotelului California cu deschidere către piscină şi către mare.

Bar piscină

Cu vedere panoramică asupra falezei, barul de la piscina Hotel California oferă o pauză meritată, în orice moment al zilei.

Terasă pizzerie

Terasa îţi oferă o atmosferă romantică şi relaxantă, pe malul piscinei hotelului, cu o vedere spectaculoasă către faleză.

Atracţii

Teatrul de vară Jupiter vă oferă spectacole de teatru şi concerte senzaţionale la malul mării.

Galaxy Water Park, o sursă infinită de distracţie!

Baby Land Jupiter, cel mai mare loc de joacă indoor şi outdoor de pe litoral.

Parcul de aventură Paradis Land, cel mai mare loc de joacă indoor şi outdoor de pe litoral.

Jurasica Adventure Theme Park, cel mai mare loc de joacă outdoor de pe litoral.

Pentru copii

Copiii au parte de toată atenția noastră, astfel încât concediul familiei tale să fie cu adevărat unul perfect. Prin serviciile și programele de divertisment pentru copii pe care le-am dezvoltat, cei mici pot învăța teatru,magie, dans și se pot distra în locuri special amenajate pentru confortul și siguranța lor.

Evenimente

Avem o configurație perfectă pentru orice tip de eveniment și suntem pregătiți să alegem împreună aranjamentul cel mai potrivit, în funcție de preferințele tale, completat de echipamentul tehnologic disponibil.

Servicii

Alături de confort, intimitate și siguranță, ne asigurăm în permanență ca serviciile noastre să corespundă necesităților tale, iar sejurul pe litoral să devină cu adevărat magic.

Meniu