Hotel Poseidon

În legende, povestea lui Poseidon ia naștere odată cu crearea lumii și a timpului. Venerat de către marinari, aceștia îl rugau să calmeze apele învolburate ale mării, să le asigure o călătorie lipsită de griji și să-i aducă cu bine înapoi la țărm.

Vacanța dumneavoastră la Hotel Poseidon, asemenea unei călătorii cu vaporul pe mare, un voiaj de vis în care timpul se împarte între răsărit și apus, vă va transpune în spațiul de odihnă, relaxare și distracție – Cohotels.

Construit în anii ’70 și reintrodus în circuitul turistic în vara anului 2020, din dorința de a oferi clienților Cohotels conceptul de Premium All Inclusive****, Hotel Poseidon se remarcă prin diversitatea și calitatea serviciilor oferite, fiind amplasat pe plajă, înconjurat de mare și lacuri, si având un design inspirat din arhitectura navală.

Restaurante şi baruri

Restaurant Poseidon

Savurează fiecare preparat al bufetului Premium All Inclusive servit într-o ambianță rafinată, în culori marine.

Pool Bar

În incinta piscinei hotelului, poți savura: apă, sucuri naturale și carbogazoase, cafea, ceai sau bere la draft.

Beach Bar

Pe plaja hotelului Poseidon, oaspeții noștri pot servi: apă, sucuri naturale și carbogazoase, cafea, ceai sau bere la draft.

Atracţii

Teatrul de vară Jupiter vă oferă spectacole de teatru şi concerte senzaţionale la malul mării.

Galaxy Water Park, o sursă infinită de distracţie!

Baby Land Jupiter, cel mai mare loc de joacă indoor şi outdoor de pe litoral.

Parcul de aventură Paradis Land, cel mai mare loc de joacă indoor şi outdoor de pe litoral.

Pentru copii

Copiii au parte de toată atenția noastră, astfel încât concediul familiei tale să fie cu adevărat unul perfect. Prin serviciile și programele de divertisment pentru copii pe care le-am dezvoltat, cei mici pot învăța teatru,magie, dans și se pot distra în locuri special amenajate pentru confortul și siguranța lor.

Evenimente

Vă suntem alături și în alegerea celui mai potrivit aranjament pentru evenimentul dumneavoastră și vă putem pune la dispoziție o gamă largă de posibilități decorative, de mobilare și dotare a sălilor.

Servicii

Cel mai important capitol al unui adevărat Premium All Inclusive este chiar pachetul de servicii oferit, de aceea te invităm să îți personalizezi sejurul la Hotel Poseidon exact după placul tău.

Meniu